دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه

برگزاری کارگروه بهداشت و تغذیه دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه

کارگروه بهداشت و تغذیه دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه با موضوع تثبیت برنامه غذایی دو منویی و هماهنگی جشنواره غذای سالم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه، کارگروه بهداشت و تغذیه دانشگاه یکشنبه مورخ 1402/08/21 با حضور مرادی معاونت هماهنگی استان، قویدل سرپرست پردیس شهید صدوقی، باصری رئیس اداره حراست استان، نظری کارشناس مسئول مالی استان، فلاحی معاون توسعه و منابع انسانی پردیس شهید صدوقی، ستاریان معاون توسعه و منابع انسانی پردیس شهید رجایی، کارشناس مسئولان بهداشت و دانشجویی پردیس ها و نمایندگان دانشجویان در شورای صنفی در محل سالن جلسات مدیریت استان دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه برگزار شد.

این جلسه با خیر مقدم و بیان مسئله توسط مرادی معاونت هماهنگی استان آغاز و با صحبت های سرپرست پردیس شهید صدوقی در خصوص اهمیت برنامه های تغذیه و سلامت برای دانشجویان ادامه یافت. سپس معاونان هماهنگی و دانشجویی پردیس های شهید صدوقی و شهید رجایی به بیان نقطه نظرات و شرح برنامه های حوزه تغذیه از جمله"تثبیت برنامه غذایی دو منویی" و "هماهنگی جشنواره غذای سالم" پرداختند. در این جلسه مصوب شد که بر تغذیه دانشجویی نظارت بیشتری صورت گیرد و کیفیت وعده های غذایی صبحانه، ناهار و شام دانشگاه افزایش یابد. در خاتمه این جلسه با همفکری اعضا مصوب شد که "جشنواه غذای سالم سنتی، بومی و محلی" به نحو مطلوب برای دانشجویان برگزار شود.