کارگاه تغذیه کامل و سالم در پردیس شهید صدوقی برگزار شد.
کارگاه «تغذیه کامل و سالم» با حضور دانشجویان دختر پردیس شهید صدوقی در سالن جلسات مدیریت استان، برگزار شد.
در این کارگاه دکتر فاطمه مرادی کارشناس مرکز بهداشت کرمانشاه در سخنانی شرط سلامت زیستن، تغذیه صحیح و سالم دانست و در خصوص دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی سخن گفت. ایشان همچنین اهمیت سهم غذایی هریک از گروه های اصلی ششگانه (غلات، سبزیجات، حبوبات، لبنیات، میوه ها و گوشت) برای سلامتی جسم تشریح کرد. کارشناس مرکز بهداشت کرمانشاه در ادامه به رابطه سن و جنسیت با پوکی استخوان و عوامل موثر و دخیل در آن از جمله؛ ژنتیک، کمبود ویتامینD، مصرف ناکافی کلسیم، بی تحرکی و نداشتن فعالیت کافی، نژادو..... اشاره کرد و در پایان نیز به سئوالات دانشجویان پاسخ داد.